Betalen

Betaalinformatie

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling verzonden. Sommige betalingsmogelijkheden zijn daarbij sneller dan andere. U heeft de keuze uit diverse betaalsoorten. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden die wij accepteren:

  • Online bankcontact (wordt direct verwerkt! TIP)
  • Bankoverschrijving (duurt 2-3 werkdagen)

Veilig betalen

Een groot deel van onze betalingen worden afgehandeld door onze Payment Service Provider: Sofort. Het gaat hier om betalingen met online bankcontact. . Zoals de meeste betrouwbare websites maakt Sofort gebruik van de technologie SSL (Secure Socket Layer) om persoonlijke informatie te beschermen tijdens het versturen van deze gegevens via Internet.

Bankoverschrijving

U kunt het bedrag ook per bank overmaken, waarna wij de zending versturen. Het bedrag kunt u overmaken op het BNP Paribas bankrekeningnummer van Waterpompwinkel.be. Houdt er rekening mee dat het enkele dagen duurt voordat wij de betaling hebben ontvangen. Nadeel is dat hierdoor een artikel, dat maar beperkt op voorraad is, ondertussen uitverkocht geraakt kan zijn. U ontvangt direct na de bestelling een e-mail met de bankgegevens waarnaar u het kan overmaken.